vmware-banner1.jpgOvertuigd door de vele voordelen van VMWare hebben we verschillende gecertifieerde installateurs en techniekers die u graag begeleiden in uw traject naar virtualisatie.

Wat is nu net het voordeel van Virtualisatie en welke weg moet ik kiezen?

Omtrent Virtualisatie en "cloud computing" zijn reeds boeken geschreven in overvloed. Maar wat is nu net virtualisatie en wat heeft de "cloud" hiermee te maken?

Virtualisatie kan men kort samenvatten als een systeem om op één fysieke server meerdere 'virtuele' machines te implementeren.

Cloud computing kan men kort samenvatten als IT-infrastructuur (servers/netwerkswitches/backup,...) dewelke niet bij u op kantoor staat maar "ergens" op het internet.

Beide technologieen worden vaak door elkaar gebruikt. In een datacenter kom je veelal enkel nog gevirtualiseerde servers tegen. Dergelijke top technologie is nu ook mogelijk voor een KMO, inclusief alle voordelen.

U kan kiezen voor:

  • On-premise server met VMWare
  • Server in the cloud met VMWare
  • Hybride situatie met een (of meerdere) servers on-premise en een (of meerdere) in het datacenter

Wenst u een oplossing op maat, dan zullen onze techniekers en consultants u met plezier verder helpen. Neem contact met ons op voor een gratis analyse en bekom uw oplossing op maat!

 

facebook

twitter

google

OVER HI SYSTEMS

ft hisystemsAl meer dan 10 jaar staat H.I. Systems z'n klanten bij voor het installeren, configureren en onderhouden van volledige IT oplossingen. Over de jaren is de wereld van IT constant onderhevig geweest aan verandering. Het is net hierop waar H.I. Systems zich onderscheidt van de concurrentie. Door de constante zoektocht naar kennis blijven we steeds dat stapje voor, en kunnen we oprecht een innoverend bedrijf worden genoemd.

COPYRIGHT 2007 - 2020 HI SYSTEMS BVBA