Een overzicht van onze diensten

HI Systems begeleidt uw organisaties bij het voorbereiden, plannen en implementeren van uw toekomstgericht IT-beleid.

On-premise Servers

Heeft u een reeds bestaande IT-infrastructuur of wenst u een server aan te kopen? H.I. Systems biedt advies, oplossingen en ondersteuning gedurende het hele project.

Servers In the cloud

Heeft u nood aan de infrastructuur, flexibiliteit, veiligheid, maar wenst u geen server ter plaatse, dan is cloud computing iets voor u...

Hosted Email

Als verdeler en partner van Microsoft Office365 zijn we een betrouwbare partner op vlak van uw e-mails. Wij verzorgen het opzetten, configureren en de migratie naar de beste oplossing voor u.

VMware

1 fysieke server gebruiken met 4 virtuele servers? Geen enkel probleem. Onze gecertifieerde medewerkers adviseren, installeren en configureren uw ideale netwerkomgeving.

Antivirus & Firewall

Een degelijk netwerk begint bij beveiliging. Enkel zo kan de stabiliteit worden gegarandeerd. Onze vakmensen kunnen u begeleiden in de aankoop, installatie en configuratie van uw netwerk.

Webdesign & Marketing

Mag je website opgefrist worden? Wens je een marketing campagne te voeren? Of heb je nood aan een volledige webshop? Ons team van webdesigners helpen je graag verder.

Onze leveranciers

hptrendmicrosynologyvmwareoffice365

facebook

twitter

google

OVER HI SYSTEMS

ft hisystemsAl meer dan 10 jaar staat H.I. Systems z'n klanten bij voor het installeren, configureren en onderhouden van volledige IT oplossingen. Over de jaren is de wereld van IT constant onderhevig geweest aan verandering. Het is net hierop waar H.I. Systems zich onderscheidt van de concurrentie. Door de constante zoektocht naar kennis blijven we steeds dat stapje voor, en kunnen we oprecht een innoverend bedrijf worden genoemd.

COPYRIGHT 2007 - 2020 HI SYSTEMS BVBA