Als officieel verdeler van Office365 producten zijn we op de hoogte van de laatste veranderingen op vlak van hosted email.

Een mailserver in eigen beheer vergt veel onderhoud, licenties, hardwarekost,.... Hosted email bij Microsoft Office365 geeft u 4 grote voordelen tov de traditionele in-house mailserver:

Office_365_logo-Kleiner.png

  • Kost: Weet wat u betaalt, elke maand, en met een duidelijk overzicht.
  • Onderhoud: Het onderhoud van een Office365 is minimaal. Mailboxen bij maken, emailadressen aanpassen, alles gaat vanzelfsprekend.
  • Updates: Met Office365 beschikt u steeds over de laatste nieuwe mailinfrastructuur. Wekelijks gebeuren de updates en patches, zodat de beveiliging en stabiliteit gegarandeerd is.
  • Gemak: Met een mailbox van 50Gb en optionele ongelimiteerde archivering hoeft u nooit meer een mail te verwijderen.

 Neem Contact op voor een gepersonaliseerde offerte!

facebook

twitter

google

OVER HI SYSTEMS

ft hisystemsAl meer dan 10 jaar staat H.I. Systems z'n klanten bij voor het installeren, configureren en onderhouden van volledige IT oplossingen. Over de jaren is de wereld van IT constant onderhevig geweest aan verandering. Het is net hierop waar H.I. Systems zich onderscheidt van de concurrentie. Door de constante zoektocht naar kennis blijven we steeds dat stapje voor, en kunnen we oprecht een innoverend bedrijf worden genoemd.

COPYRIGHT 2007 - 2020 HI SYSTEMS BVBA